Enviat per: SRC | 22 Mai, 2016

Excursió homenatge al Raimon Sellarès a Mura


homenatge raimon sellares 2

El Rotary Club de Terrassa ha organitzat aquesta excursió per els voltants de Mura, per fer un homenatge al nostre amic Raimon Sellarès que ens va deixar fa uns mesos.

L’excursió l’hem iniciada al costat de l’església de Sant Martí de Mura on hem agafat un camí que ressegueix la riera de Nesprescami de mura 2 fins a la Font de l’Era on travessant per una passera hem agafat un camí ample que inicia una forta pujada i que porta marques del parc amb indicacions de com anar fins al Cargol.

El camí aviat es fa un corriol i segueix pujant de forma sostinguda fins arribar sota mateix de la formació rocosa que simula un cargol. cami de muraLes vistes mentre es puja valen la pena ja que a la nostra esquerra ens acompanya sempre el Montcau i el Pujol de la Mata.

Un cop al cargol el camí es fa més suau tot i seguir pujant ara per una zona més ombrívola fins a la font del cargol, que és un basal que nosaltres hem trobat sec però amb una gran quantitat de plantes d’orella d’ós ben florides.esmorzant collet d'en reixac 2

De nou hem seguit pujant fins a trobar un trencall a mà dreta que porta planejant fins el collet d’en Reixac amb unes boniques vistes de Puig Andreu i més al fons Montserrat.

riera d'en reixac 1Al coll hem parat per esmorzar i desprès agafant un camí que trobem a mà dreta hem començat la tornada a Mura. El camí baixa deixant a la dreta el trencall de les coves de Mura i desprès ressegueix la riera d’en Reixac tot seguint les indicacions que ens porten a Mura, passant pel costat de la font de la Blanquerna.

A les 12:45 hem arribat a l’església de Mura per fer una oració per la memòria d’en Raimon  Sellarès i finalitzar amb uns cants.

riera nespres 1 el cargol de mura 1 cami ombrivol font del cargol seca orella d'os 1 orella d'os 2 esmorzant collet d'en reixac 1 vista seca detall del cami homenatge raimon sellares 1 homenatge raimon sellares 3 el cargol de mura 2 vista montserrat 1

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: