Enviat per: SRC | 13 Juny, 2016

Excursió de fi de curs al llac de Navarcles amb dinar de germanor a cal Muntané


Llac navarcles esmorzar 1Aquest any l’excursió de fi de curs del Grup excursionista del Rotary Club de Terrassa ha triat una ruta al voltant del llac de Navarcles i la Riera de Calders.

Hem començat desplaçant-nos de Terrassa a Navarcles per deixar els vehicles a l’aparcament del Pla de cal Tàpies, punt de sortida d’una caminada d’uns 5,6 quilometres de recorregut total.Llac navarcles 3

Primer em visitat la llera esquerra del llac de Navarcles i ens hem arribar fins la seva part final, on enllaça amb la riera de Calders i lloc on hi ha una zona de pic-nic que hem aprofitat per poder esmorzar assentats com a senyors. Destaquem que un any més el Joan Cadafalch ens ha obsequiat amb una ampolla de cava, que ens ha permès fer un brindis per la continuïtat d’aquestes excursions i per la salut de tothom.cami del mirador de la polvora 1

Llavors em agafat un camí marcat amb senyals que porta al Mirador de la Pólvora on es pot observar una zona de meandres molt bonica. Cal indicar que la ruta passa per una zona que havia estat un antic mar de coral i que es poden trobar nombrosos fòssils, tot i que el Pere n’ha trobat un de força dubtós i que ha provocat un somriure a tots els que l’hem pogut observar.varietat de fosil del Pere

Posteriorment ens hem acostat al Mirador dels Horts per baixar i travessar per sobre d’un pont de pedres la Riera de Calders. D’aquí ja ens hem dirigit a la bucòlica Font de l’Angle on hem admirat un gran exemplar de roure i la font situada en una cabana de pedra i de la que regava un abundós raig d’aigua ben fresca que ens ha permès refrescar-nos d’un dia més aviat enxubat.

font de l'angleDe nou hem continuat la caminada cap a la Font dels Boixadors en un indret rodejat de boixos. D’aquí em pujat als penya-segats de la Riera de Calders tot gaudint d’unes vistes molt boniques. El camí poc a poc ens a retornat al llac de Navarcles prop de font de la Cura i en poques passes de nou al Pla de cal Tàpies on hem agafat els cotxes per anar a la Fonda Muntané, on teníem el dinar a punt.pas riera de calders

Un vermut per refrescar-nos i per retrobar-nos amb alguns companys que no havíem pogut venir a la caminada ha estat el preludi de l’àpat i la celebració de la cloenda de les excursions per aquest curs. Unes paraules del president del club Josep Puy i un brindis han servit per tancar aquest senzill acte d’amistat.

Aquí podeu seguir la ruta: http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13503104

Llac navarcles 1 Llac navarcles 2 Llac navarcles esmorzar 2 SubstandardFullSizeRender riera de calders 1 cami de boixadors font de boixadors vermut rotary muntane dinar rotary muntane 2 dinar rotary muntane 1 brindis puy dinar germanor 2016 comiat al hostal muntane


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: