Enviat per: SRC | 16 Juny, 2016

Sopar homenatge al Raimon Sellarés


panoramica sopar rotary raimon sellaresAmb la salutació del President Sr. Josep Puy s’ha realitzat l’acte d’homenatge del Rotary Club a un soci que aquest any ens ha deixat, en Raimon Sellarés.

discurs president rotary terrassaA continuació en Santi Rius, secretari del club, ha donat inici als actes d’homenatge, tot indicant que en aquest acte el Club vol recordar a un home bo, un home íntegre, un home que va estimar al club i a tots nosaltres, a un home que sempre més portarem al cor, en Raimon Sellarés Caellas.

taula sopar rotary raimon sellares 4Ha seguit en Domènech Ferrán llegint un fragment del cant primer, del Poema de Sant Llorenç del Munt de Iu Pons i Sadanyés (1902-1959):

Ell camina per la roca forta … / nimbada d’una blanca resplendor, ….
és com l’ombra feta ombra, …. que s’emporta / pel seu camí la mica de claror. …
El coneixen les besties nocturnes, / el senten com camina dins la nit,
com s’amaga en les pàl·lides cofurnes … / i no saben si és carn o esperit.
Si elles senten cantar … saben que és ell, / li senten el seu pas pel pedruscall,
quan el veuen de lluny … és una estrella / que té com una flama de cristall.
Com més a prop, … més s’entén que s’amaga, / s’amaga la claror i el caminar,
és com una guspira que divaga / entre el cel … i els camins del carenar.
De bon matí és com un ocell que vola, / Que se’n va al niu …. que té penjat al cel.

panoramica sopar rotary raimon sellares 2Al finalitzar s’ha projectat un recull d’imatges del Raimon titulat “40 mirades” i en el que s’ha pogut copsar la seva tendra mirada barrejada amb aquells ulls de nen entremaliat, però alhora bo, que molts de nosaltres tant vàrem admirar.

IMG_0409Després del sopar el President Josep Puy ha fet el lliurament d’un llibre de imatges a la seva vídua la Rosa Maria Cortés, tot dedicant-li unes paraules d’agraïment, per l’empremta que ha deixat el seu marit al Club.

En Raimon, per el Grup Excursionista del Rotary Club, serà sempre el nostre guia i, tot i que ja no ens podrà indicar el camí a seguir, seguirà ben present en totes les caminades que fem. Per aquest motiu es voluntat del Grup Excursionista que el llibre de les matinals del Rotary, que publicarem ben aviat, estigui dedicat en part a la seva memòria i per aquest motiu la dedicatòria que encapçala el llibre ha estat llegida per en Joan Cadafalch: “Aquest primer volum de les Matinals Culturals està dedicat al bon amic Raimon Sellarés, gran expert i coneixedor del Parc de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac què, amb l’organització de les  matinals del Grup Excursionista del Rotary Club de Terrassa, va ser l’inspirador de fer aquest recull. lliurament flors rosa maria cortesIgualment volem dedicar aquest llibre a tots els excursionistes que, al llarg de la seva vida, han ajudat a preservar els espais naturals que avui encara podem gaudir en aquestes matinals que el Club us proposa de fer”.

Finalment ha tancat l’acte el President Josep Puy oferint, en nom de tots, un ram de flors a la vídua.

benvinguda sopar rotary raimon sellares 1 benvinguda sopar rotary raimon sellares 2 lliurament llibre raimon sellares 1 taula sopar rotary raimon sellares 1 taula sopar rotary raimon sellares 2 taula sopar rotary raimon sellares 3


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: