Enviat per: SRC | 20 Juliol, 2016

Lliurament d’un taló de 1.190 € a El Rebost


el rebost i rotary terrassaEl Rotary Club de Terrassa i en Josep Puy, com a president de l’entitat, ha fet arribar aquesta aportació amb la finalitat que serveixi per ajudar a completar les cistelles d’ajuda que es lliuren des del Rebost.

Aquesta quantitat de diners ha estat una aportació voluntària que han fet tots els socis de l’entitat i tot i que cada any aquests diners s’han vingut destinant a alguna acció solidària internacional, atesa que la situació de la nostra societat encara és prou precària, s’ha cregut més adient dedicar-los a pal·liar una mica la delicada situació dels qui més estan patint les conseqüències d’aquesta llarga crisis que encara segueix afectant a tanta gent.

La tasca de El Rebost i de les institucions que el conformen és immensa però només arriba on arriba i queden moltes coses per fer en la nostra societat per tal que aquesta sigui més justa i solidària. En l’acte de lliurament del taló a més del President de la Creu Roja de Terrassa, Sr. Marià Gallego i del President del Rotary de Terrassa, Sr. Josep Puy (són els 2 que surten a la fotografia), també hi va ser present el seu tresorer Sr. Josep Munné.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: