Enviat per: SRC | 19 Juliol, 2016

Sopar de Fi de Curs i canvi de Junta del Rotary Terrassa al Golf del Prat


Grup Rotary sopar fi de curs 2016Un any més el Rotary Club de Terrassa ha celebrat el seu tradicional sopar de fi de curs, aquest any de nou en el Restaurant del Real Club de Golf del Prat. L’acte ha començat amb un còctel servit per en Lluís Ristol que ha estat també l’encarregat també de servir el sopar.

coctail 3 sopar fi de curs rotary 2016Aquest any l’entrada al saló del sopar ha estat amenitzada amb música per l’orquestra Egar Boys i a continuació, el president Josep Puy ha donat la benvinguda a tots els assistents, tot recordant l’absència del J.M. Puente per la recent defunció de la seva mare, q.a.c.s.

benvinguda sopar fi de curs rotary 2016D’altra banda, s’ha agraït als socis les tasques desenvolupades al llarg de l’any amb un obsequi: Baltasar Pineda, per l’organització de la sortida 4×4; Àngel Morillas, pel seu Curs d’Art; Jordi Figueres, per el Concert de Nadal; Santi Rius per l’organització de les excursions del club i un d’especial al Ramon Guinjoan per ajudar en totes les tasques del club.

canvi presidecia sopar fi de curs rotary 2016A continuació s’ha realitzat el canvi de bandes entre els presidents i l’acte protocol·lari dels discursos del president sortint Josep Puy i de l’entrant Joan Cadafalch (aquí podeu veure els seus discurs en format pdf: . Destaquem els continguts dels dos discursos que deixen ben palesa les ganes de seguir enfortint el club, les accions solidaries i l’amistat entre els seus membres.

nova junta sopar fi de curs rotary 2016Desprès s’ha procedit a la renovació de la Junta del Club i a l’intercanvi de bandes, essent nombrats: Joan Cadafalch com a nou President pel curs 2016-17, Santi Rius com a secretari, el Sebastià Codina com a Tresorer i el Domènech Ferràn com a Macer, entre els càrrecs més destacats. També cal indicar que el Josep Munné ha estat nomenat president electe i delegat per juventut.discurs puy sopar fi de curs rotary 2016

S’ha tancat l’acte protocol·lari amb els discursos dels presidents sortint Josep Puy i l’entrant Joan Cadafalch (aquí podeu veure els seus discurs en format pdf: discurs josep puy rotary club. 12.7.016discurs joan cadafalch rotary club. 12.7.016 . Destaquem els continguts dels dos discursos que deixen ben palesa les ganes de seguir enfortint el club, les accions solidaries i l’amistat entre els seus membres.discurs cadafalch sopar fi de curs rotary 2016

La vetllada ha seguit amb una vetllada musical recordant cançons dels anys 60 per part del grup Egar Boys i la degustació d’un cremat que, com cada any, ha realitzat de forma magistral en Ramon Guinjoan. cremat 2 sopar fi de curs rotary 2016Al final s’ha lliurat el tradicional llibret de fotos del curs, una rosa de la Fupar i un obsequi de Neules.com

Destaquem que aquest any un bon nombre d’assistents ha ballat al ritme de la música del conjunt i que l’acte ha estat molt animat fins que s’ha tancat, prop de la 1 de la matinada.

coctail 1 sopar fi de curs rotary 2016 coctail 2 sopar fi de curs rotary 2016 agraiment baltasar sopar fi de curs rotary 2016 agraiment figueras fi de curs rotary 2016 agraiment morillas sopar fi de curs rotary 2016 agraiment ramon sopar fi de curs rotary 2016 agraiment santi sopar fi de curs rotary 2016 brindis 3 sopar fi de curs rotary 2016 brindis 1 sopar fi de curs rotary 2016 brindis 2 sopar fi de curs rotary 2016 discurs puy 2 sopar fi de curs rotary 2016 discurs cadafalch 2 sopar fi de curs rotary 2016 canvi tresorer sopar fi de curs rotary 2016 cremat 1 sopar fi de curs rotary 2016 egar boys sopar rotary 2016 ball 1 sopar fi de curs rotary 2016 ball 2 sopar fi de curs rotary 2016 ball 3 sopar fi de curs rotary 2016 ball 4 sopar fi de curs rotary 2016 ball 5 sopar fi de curs rotary 2016 ball 6 sopar fi de curs rotary 2016 ball 7 sopar fi de curs rotary 2016


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: