Enviat per: SRC | 22 Octubre, 2016

El Rotary Terrassa amb el dia Mundial de la Polio, el 24 d’octubre


bill-gatesEl proper dilluns 24 d’octubre és el dia Mundial de la Polio i el Rotary Club de Terrassa vol que tothom en sigui coneixedor ja que encara és una malaltia en fase d’eradicació i és la voluntat del Club seguir treballant perquè mai més ningú la pateixi.

Rotary International, juntament amb l’Organització Mundial de la Salud, UNICEF,  els Centres pel Control i Prevenció de Malalties de EEUU i la Fundació Bill i Melinda Gates estan donant l’impuls final per eradicar la Polio en tot el món.

El nombre total de nous casos ha disminuït un 99,9  % des de que va començar la Iniciativa mundial per l’eradicació de la Polio, passant de 350.000 nous casos el 1988 a 74 el 2015. Des del 1985, Rotary ha participat en la vacunació de més de 2.500 milions de nens, ha aportat més de 1.400 milions de dòlars i ha ajudat a captar més de 7.200 milions de dòlars de donacions de governs. Els esforços finals estan centrats en Afganistan i Pakistan.

El Rotary Club de Terrassa ha participat com un club més en la tasca d’ajuda en l’eradicació de la Polio, aportant fons i organitzant esdeveniments, com l’exposició “Memòries Ferides” que es va fer l’any 2014 a la seu de la Cecot o la conferència que va donar el Dr. Josep Gámez, coordinador de la Unitat de Malalties Neuromusculars de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i és la seva voluntat aquest any de que el dia Mundial de la Polio sigui conegut per tots els terrassencs.

La nostra ciutat, com d’altres, va patir la dolorosa decisió de les autoritats franquistes en la que van decidir no vacunar a la població quan ja existia la vacuna i molta gent avui encara en pateix les conseqüències.

A la plana web www.endpolio.org hi podeu ampliar la informació.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: