Enviat per: SRC | 16 Desembre, 2016

Èxit del Concert de Nadal interpretat pel Jordi Figueras


jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-1 S’ha celebrat un any més el Tradicional Concert de Nadal Solidari que organitza el Rotary Club de Terrassa en l’incomparable marc de l’església de Sant Pere, dins la Seu d’Egara i amb una espectacular interpretació de l’organista Jordi Figueras Carreras

Aquest any el concert ha estat interpretat exclusivament per l’organista Jordi Figueras Carreras que ha volgut commemorar el 20é aniversari de l’orgue de Sant Pere amb un concert espectacular que ha repassat les diferents escoles europees de música barroca per orgue i al final ha tancat la vetllada lírica amb la nadala Santa Nit cantada pels assistents amb la música d’orgue d’acompanyament.

jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-6El mateix Jordi Figueres ha fet la introducció al concert, explicant els orígens de l’orgue de Sant Pere i el perquè de les peces triades pel concert. A tots els assistents se’ls ha lliurat un fulletó amb la historia de l’orgue i l’explicació de cada peça interpretada en el concert.

jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-4Destaquem la presencia de la Rosa Maria Ribera, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa i de Vicenç Creus, president de l’entitat AVAN que ha estat present en el concert acompanyat d’altres membres d’aquesta entitat, que aquest any ha estat l’escollida per dedicar la totalitat de la recaptació obtinguda.

Per tercer any el programa de mà s’ha realitzat en format de punt de llibre col·leccionable, reproduint un detall del retaule del martiri de Sant Tomàs Becket del S XII a Santa Maria.

Es calcula que la venda de les entrades del concert, una vegada contabilitzades les aportacions de la fila zero arribarà a uns 900 €, que seran destinats íntegrament a benefici de l’AVAN per la seva vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones afectades de malalties neurològiques.jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-7

El Past-president del Rotary Club de Terrassa, en Josep Puy s’ha adreçat als assistents agraint la seva presencia i recordant que aquest ja és un acte consolidat dins de la programació cultural de la ciutat durant les festes de Nadal i que serveix cada any per ajudar a diferents projectes solidaris.

En el seu parlament ha agraït a la Parròquia de Sant Pere que cada any cedeix l’església per poder allotjar aquest concert, al Jordi Figueras per la voluntat d’organitzar-lo i d’interpretar tot un concert a l’orgue, a Industries Gràfiques Serafí per recolzar el concert solidari i produir sense cost tots els materials impresos i a diversos socis del Club que amb la seva dedicació i treball han fet possible aquest concert.

jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-5 jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-9 jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-10 jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-3 jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-8 jordi-figueras-concert-nadal-rotary-2016-2


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: