Enviat per: SRC | 20 Desembre, 2016

El 5è Pessebre del Rotary Club de Terrassa al camí del Turó Roig


pessebre-rotary-terrassa-2016-1El dissabte 17 de desembre ha estat el triat per el grup excursionista del Rotary Club de Terrassa per anar a posar el tradicional pessebre de l’entitat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac i us informem que el podeu visitar al costat del camí que va de l’Obac Vell al Turó Roig.

colla-pessebre-rotary-terrassa-2016-3Destaquem que en la seva construcció només hem emprat materials dels rodals i alguna branca, sense fer malbé cap planta. Al costat hi hem deixat una llibreta perquè tots el que el visiteu hi pugueu deixar el vostre missatge.

paissatge-montserratAprofitat l’avinentesa hem celebrat aquesta trobada tot compartint una mica de torrons, neules i moscatell mentre hem cantat unes nadales de cara a la serralada de Montserrat.

El Grup excursionista del Rotary Club de Terrassa us desitja a tots unes Molt Felices Festes !

construint-pessebre-rotary-terrassa-2016-1 construint-pessebre-rotary-terrassa-2016-2 construint-pessebre-rotary-terrassa-2016-3 construint-pessebre-rotary-terrassa-2016-4 detall-pessebre-rotary-terrassa-2016 nadales-pessebre-rotary-terrassa-2016-1 nadales-pessebre-rotary-terrassa-2016-2 nadales-pessebre-rotary-terrassa-2016-3 colla-pessebre-rotary-terrassa-2016-1 noies-pessebre-rotary-terrassa-2016-1 colla-pessebre-rotary-terrassa-2016-2 pessebre-rotary-terrassa-2016-2


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: