Enviat per: SRC | 23 Desembre, 2016

Imatges del sopar de Nadal del Rotary Terrassa 2016


 

panoramica-sopar-nadal-rotary-terrassa-2016-1

discurs-president-rotary-1En el decurs del sopar de Nadal del 2016, a més del tradicional discurs del president Jan Cadafalch, en el que destaquem el vers personal que va escriure especialment pere l’ocasió (discurs-de-nadal-2016), també es va presentar la nova edició del Curs d’Art per part de l’Àngel Morillas que aquest any estarà dedicat a la Ruta de la Seda i que tindrà lloc un any més a la seu del Club de Mar de Terrassa.angel-morillas-curs-dart-1

El secretari del club va informar de que en el concert de Nadal que aquest any es va dedicar al 20è annoversari de l’orgue de Sant Pere, i que va ser interpretat per en Jordi Figueras, es van recaptar uns 900 € que seran lliurats en nom del Club a l’Associació de l’AVAN i també va recordar que la sortida per posar el pessebre del club a l’Obac va ser tot un èxit malgrat l’amenaça de pluja que hi havia.

brindis-sopar-nadal-rotary-1Un any més, els socis del club van participat aportant joguines noves per la campanya “cap nen sense una joguina” de la Creu Roja de Terrassa i també es va realitzar la tradicional aportació solidaria, que enguany es destinarà al Projecte Cors Solidaris que s’ha endegat conjuntament amb l’Associació Mitja Marató de Terrassa (projecte-de-cors-solidaris-amb-la-mitja-marato). El tresorer va informar als assistents de la quantitat finalment recaptada i al assistents s’els va obsequiar amb productes solidaris de la Fupar i de Prodis així com un detall dolç de Neules.com.

cantada-nadales-1

El sopar es va finalitzar amb la tradicional cantada de nadales dirigides per el mestre Jordi Figueras i aquest any cal dir que es van entonar força bé.

brindis-sopar-nadal-rotary-2 discurs-president-rotary-2 taules-sopar-nadal-rotary-1 taules-sopar-nadal-rotary-2 taules-sopar-nadal-rotary-3 taules-sopar-nadal-rotary-4 cantada-nadales-2 discurs-presient-rotary-3

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: