Enviat per: SRC | 13 gener, 2017

Tallers Solidaris de la Mitja Marató amb el Rotary de Terrassa


poster-tallers-mitja-rotary El lei motiv del projecte és aprofitar l’himne de la Mitja Marató per fer que mitjançant l’educació per la música i el cant es realitzin més de 30 tallers en diferents punts dels barris de Terrassa (centres cívics, parròquies, biblioteques, escoles, centres de lleure, etc.) amb la intenció de donar als infants una oportunitat de fer quelcom diferent, d’aprendre valors personals i ètics, de compartir, d’aprendre i de gaudir, tot descobrint el plaer de cantar amb altres nois i noies del seu entorn.taller-mitja-rotary-1

Els tallers van a càrrec de l’equip del compositor Martínez Colàs de la Barcelona Classic Concert que ja té una dilatada experiència en accions similars i amb unes accions engrescadores realitzades en els mateixos barris se’ls convida a que s’apuntin als tallers.taller-mitja-rotary-2

L’himne de la Mitja Marató te una lletra que transmet els valors que amb l’esforç i la il·lusió es poden assolir les fites que un es proposa a la seva vida.taller-mitja-rotary-3

El punt final d’aquesta actuació serà que els nens i nenes tindran l’oportunitat de sortir del barri i per un dia ser ells els protagonistes. La coral cantarà l’himne en la presentació de la Mitjà Marató que aquest any es fa el dia 13 de gener al Centre Cultural de Terrassa i en la que els acompanyarà un cantant mediàtic del grup Lax&Busto.

taller-mitja-rotary-4Aquesta activitat esta recolzada per una entitat solidària  de prestigi com el Rotary Club de Terrassa que a més aprofitarà el dia de la cursa per mostrar les caixes de salvament ShelterBox.

En les imatges podeu veure un dels tallers realitzat en la Biblioteca del Barri de can Anglada.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: