Enviat per: SRC | 12 febrer, 2017

El Rotary Terrassa en els Premis Muncunill a la Innovació


premis-muncunill-terrassa-3 Representants del Rotary Terrassa  han volgut estar presents en la primera edició dels Premis Muncunill a la Innovació, que ha tingut lloc al Teatre Principal. L’empresa terrassenca Kern Pharma ha guanyat el Premi a la Millor Empresa Innovadora de l’any en la categoria d’empresa d’àmbit local i la firma de Barcelona Scytl ha rebut el Premi en la categoria d’empresa d’àmbit estatal. També s’ha lliurat el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic el director català de cinema Juan Antonio Bayona, en reconeixement a la seva trajectòria i contribució com a exemple d’innovació dins el món del cinema i les arts audiovisuals.premis-muncunill-terrassa-1

L’acte ha començat amb una conferència d’en Xevi Verdaguer sobre la salut alimentaria i al final s’ha fet un espectacle musical innovador amb una arpa làser. La festa va finalitzar amb una còctel relacional a la Sala Muncunill.premis-muncunill-terrassa-8

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha parlat “d’un dia històric” i ha explicat que els Premis Muncunill són “un reconeixement al talent, a l’excel·lència, a la feina ben feta, a les bones idees i també a les bones persones, bones en tots els sentits. Avui reconeixem i premiem tot allò que ens fa avançar, progressar, ser millors. Premiem aquells i aquelles que obren camí, que busquen horitzons de futur, que ho fan amb una ambició molt legítima, però sense deixar de pensar en el progrés de la societat”. Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat, en el seu discurs també ha indicat que, “la tecnologia, la innovació, la ciència i el talent són els nostres principals aliats”.premis-muncunill-terrassa-4

Amb aquests premis es vol apropar la innovació a la ciutadania i enfortir el posicionament de la ciutat com a referent de la innovació a tot l’Estat. Esperem que aquests premis es consolidin i ajudin a millorar la innovació a la nostra ciutat. El Rotary Terrassa en aquestes iniciatives sempre hi donarà suport i recolzament.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: