Enviat per: SRC | 26 Abril, 2017

Josep Ricou, president de la Fundació Apip-Acam al Rotary de Terrassa


En el decurs del plenari del dia 25 d’abril, el Rotary Club de Terrassa ha tingut el goig de compartir una interessant vetllada amb en Josep Ricou, president de la Fundació Apip-Acam de Barcelona.

Ens ha parlat dels orígens de la institució :Apip (Associació per a la Promoció i la Inserció Professional) i Acam (Associació Col·lectiva d’Ajuda Mútua) així com també els diferents territoris d’intervenció: Catalunya, Aragó, València i més recentment, Sòria i Osca. I ens ha explicat les principals línies d’actuació de l’entitat vinculades amb la inserció laboral i l’atenció a discapacitats dins un clar compromís d’atenció i suport a col·lectius que es troben en risc d’exclusió.

Josep Ricou ha parlat també del projecte Ampara d’atenció als asilats i quina és la problemàtica dins aquesta primera fase d’acollida, entenent que les dificultats són importants en tots els àmbits i nivells.

La trobada s’ha fet sota el format d’una entrevista entre el soci Sebastià Codina i el nostre convidat amb un torn de preguntes en la seva cloenda  i amb el lliurament d’abundant i enriquidora documentació per part del nostre conferenciant a qui agraïm la seva estada i disponibilitat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: