Enviat per: SRC | 6 Juliol, 2017

Marca la diferència, és el lema de Rotary International 2017-18


Segons H.S. Riseley, president de Rotary International pel curs 2107-18, hi ha experiències que transformen vides, com el cas que va succeir el 26 d’abril de 1986 quan el reactor número quatre de la planta nuclear de Chernóbil va fallar i va causar un dels desastres nuclears més importants de tots els temps.

El fet és que durant varis anys, el govern australià va administrar un programa que donava l’oportunitat a centenars de nens de Chernóbil de viatjar a Australià per unes curtes vacances i per gaudir del sol i l’aire pur. El club rotari al que jo pertanyia es va oferir a allotjar a un grup d’aquests nens durant un cap de setmana en la platja de Sandringham on el nostre club havia construït una zona d’esbarjo pels infants.

Vàrem gaudir de grans moments amb aquests nens que, malauradament, estaven més prims i pàl·lids del normal. Una setmana després de que marxessin, el diari local va publicar en la seva portada la fotografia d’una nena jugant en el parc que havíem construït a la platja, penjada boca avall i amb un gran somriure. Al seu costat en un suport de fusta es podia veure la roda rotaria. Va ser en aquell moment, al mirar la fotografia de la nena i la nostra roda, que vaig comprendre el poder de Rotary de marcar la diferència en la vida de les persones que ens necessiten.

Marcar la diferència és una expressió que utilitzem constantment a Rotary quant parlem de les oportunitats de les que disposem i de les activitats que emprenem. El 2017-2018 marcar la diferencia no serà només la nostra fita, sinó també el nostre lema.

Cada club i cada rotari decidirà quina diferència desitja marcar i us demano que mantinguem en tot moment l’esperit de cooperació i treball en equip, ja que junts aconseguirem que Rotary marqui la diferencia.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: