Enviat per: SRC | 12 gener, 2018

El proper dimarts ens visitarà l’Associació ALBA


Us volem comunicar el proper dimarts dia 16 de gener de 2018, a la seu del Rotary de Terrassa a l’Hostal del Fum, es lliurarà un taló de 1.000 € corresponent a la recapta solidaria del Concert de Nadal i que aquests diners aniran destinats al projecte Joves de l’Associació Alba.

Comptarem amb la presencia de l’Ester Pérez Lite, Directora Centre de Dia i Directora Assistencial Unitat de Crisi i de la Dolors Puig, presidenta.

  • El Projecte Joves, de l’Associació Alba, promou el desenvolupament integral dels joves i adolescents en els àmbits personal, familiar, educatiu i social, buscant afavorir la seva maduresa i evolució personal i grupal.
  • I cerca identificar el problema existencial que indueix a la persona a l’addicció i treballar des d’un marc terapèutic-educatiu, per aconseguir que recuperi la seva autonomia, el seu sentit de la responsabilitat i la capacitat per prendre decisions i ser un membre actiu de la societat.
  • Més info a: http://aalba.org/alba-terrassa/alba-jove.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: