Enviat per: SRC | 2 Agost, 2018

Celebració del 25è aniversari del Rotary Terrassa: sopar i fotos


El dia 17 de juliol el Rotary Club de Terrassa va celebrar els seus primers 25 anys de servei a la ciutat i als qui més ho necessiten.

Amb un dinar a la masia Egara el Rotary es va fundar ara fa 25 anys i amb un sopar al Ristol de Viladecavalls s’ha commemorat el seu 25 aniversari.

L’acte va comptar amb la presencia de socis i ex-socis de l’entitat a més del governador del districte 2202 de Rotary Espanya, el Sr. Eduardo Cuello i la Delegada Sra. Montse Moral.

En el decurs de la vetllada  es va visualitzar un vídeo del primer sopar realitzat a la Masia Egara fa 25 anys i es va lliurat als assistents un recull fotogràfic del curs i una caricatura personal realitzada per l’artista terrassenc Don Edi.  Obsequis de Neules.com i una rosa de la Fupar van completar els detalls pels assistents.

Un cop finalitzat el sopar el president sortint, en Sr. Josep Munné, va fer el seu discurs de cloenda, que podeu llegir aquí: Discurs pep munne fi de curs

El president sortint va voler agrair al Baltasar Pineda (sortida 4×4), Àngel Morillas (curs d’art) Jordi Figueras (concert de Nadal), Ramon Guinjoan (dedicació al club) i Santi Rius (excursions) la seva dedicació en aquestes activitats realitzades durant el curs 2017-18.

També es va procedir a la imposició del pin rotari als dos nous socis del Club: a la Mariona Vigués i al Ramon Comellas, mentre l’acte era conduit per la macera del club, la Mireia Serra.

En aquest punt es va fer l’acte de canvi de banda presidencial entre el president sortint i el nou.

A continuació el nou president pel curs 2018-19, el Sr. Domènec Ferran, va fer el seu discurs de benvinguda, que podeu llegir aquí: Discurs inici presidencia Domenec Ferran

Igualment es va presentar als nous membres de la Junta directiva pel curs 2018-19 i es va nomenar la nova presidenta electe pel curs 2019-20, la Carme Espí.

Els parlaments van ser tancats pel governador Sr. Eduardo Cuello que va “felicitar al club pel seu aniversari tot constatant que el nostre es pot considerar un model de club amb plena activitat i amb una base d’actuacions solidaries, socials i culturals que el fan molt ric en la seva diversitat”.

A la finalització el Ramon Guinjoan amb l’ajuda del Antonio Bellido van preparar un cremat mentre es gaudia de l’actuació de la cantant de jazz terrassenca Maria Betriu i, per acabar, es va demanar al Joan Castelló la seva ajuda per poder cantar tots plegats l’havanera “el meu avi”, amb la que va finalitzar la vetllada.

El Rotary Terrassa ha estat durant aquest anys una entitat al servei dels qui més ho necessiten i ha fomentat entre els seus socis vincles d’amistat que han ajudat a enfortir l’entitat i fer que s’hagin pogut acomplir aquests primers 25 anys amb més força que mai.

Volem agrair a tots els socis que durant aquests 25 anys han passat per el Club per la seva tasca i per el seu recolzament i també volem agrair a totes les entitats, institucions, mitjans de comunicació i ciutadania en general que sempre que tenim l’ocasió de col·laborar amb ells ho facin amb els braços oberts vers la nostra entitat. Seguirem treballant junts per fer de la nostra ciutat una societat més justa, més solidaria i més culta.

Recull de fotografies de l’acte:

                  


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: