Enviat per: SRC | 15 Octubre, 2018

Excursió a la Mola – 18 cims per la llibertat


Els del Grup Excursionista del Rotary Terrassa avui hem fet una excursió per sumar-nos a la iniciativa dels 18 cims per la llibertat i alhora per reivindicar uns valors que Rotary sempre ha defensat, com son la llibertat i el respecte als drets humans de totes les persones.

El cim triat ha estat La Mola, ja que aquest també va ser el cim triat pel bon amic Josep Rull que està en presó preventiva des de fa quasi bé un any, fet que considerem que vulnera el drets de qualsevol persona ja que ni tant sols ha estat jutjat i tampoc condemnat.

La sortida l’hem començar al carrer de les Boixaderas, prop de can Robert, on hem agafat el camí que surt del final del mateix carrer i que s’enfila fins arribar al camí ample que porta a can Pobla. Aquí hem travessat per agafar un corriol que puja per una zona rocosa fins arribar a enllaçar amb una pista amb indicacions. Nosaltres l’hem agafat a mà esquerra cap a la canal de l’abella a la que s’hi arriba fàcilment seguint la pista. La canal puja forta per una zona força ombrívola i a mitja pujada trobem el forn de calç i l’avenc de l’abella. De nou hem seguit pujant fins arribar a una cruïlla de camins amb indicacions.

En aquest punt hem aprofita per esmorzar al costat mateix del Morral del Drac i després hem agafar el camí que indica La Mola i que queda més a mà dreta. L’altre puja per la difícil canal del Mico. El nostre està ben indicat i cal estar atent a girar a l’esquerra en un punt indicat i que seguint un camí empedrat puja en direcció a la Mola.

A dalt tot era festa, centenars de persones hi ha pujat amb la intenció de recordar al Josep Rull i després de sentir unes sentides paraules d’agraïment seves llegides per la seva muller (la Meritxell) els minyons han aixecat un pilar, s’ha cantat el segadors i s’ha donat per finalitzat l’acte.

Un cop finalitzat els actes hem baixat pel camí dels monjos fins el trencall que indica direcció a can Robert. Un cop a can Pobla hem seguit la pista fins a trobar un trencall a mà esquerra que porta a la canal de les Bruixes. Cal indicar que està just davant d’un camí que ve de la dreta i que té una tanca de ferro.

El camí baixa per un rocam fins arribar a la canal que és un xic tenebrosa. Després arribem a un bosquet que ja ens porta directament als camins de la urbanització on havíem deixat els cotxes.

A l’excursió ens han acompanyat amigues del Rotary de Sant Cugat i una noia que es diu Solange i que és un refugiada del Camerun que, tot i portar poc més d’un any entre nosaltres, ja parla perfectament el català.

        


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: