Enviat per: SRC | 28 Novembre, 2018

Visita del governador Eduardo Cuello


Ens ha visitat el governador del districte 2202 Sr, Eduardo Cuello acompanyat de la seva esposa i la secretaria del governador Montse del Moral en un plenari on hem començat amb la lectura d’un poema de “Ana Francisca Abarca de Bolea” en honor a que el governador pertany al Rotary Club d’Osca.La temàtica de la seva poesia te un caràcter eminentment sacre i popular i alguns d’ells utilitza la llengua aragonesa del segle XVII en el que es poden observar paraules d’origen clarament català, com en el següent exemple:

Media noche era por filos

Las doce daba el reloch

Cuando ha nacido en Belén

Un mozardet como un sol

Si algú vol escoltar una nadala en que es canta un dels seus versos ho pot fer a continuació:http://www.youtube.com/watch?v=uZHxXPf0mmoEl Sr. Cuello ha dirigit unes paraules als membres del club indicant que Rotary no ´’hem de veure com una ONG ja que nosaltres pertanyem a una organització mundial que no es dedica a fer obres de caritat, sinó que es significa per una sèrie de principis que ens donen la nostra singularitat i dels que ha destacat: l’humanisme, la universalitat, la tolerància, la comprensió i la integració en la diversitat.A Rotary cerquem la dignitat de les persones i treballem en l’esperança d’aconseguir la pau en el món“.“Rotary tot i els seus orígens anglosaxons es caracteritza pel seu dinamisme creatiu que ha fet que l’organització segueixi plena de vida i significat 125 anys després de la seva creació”.

“A Rotary som aconfessionals i apolítics i això no ens condiciona a l’hora de parlar amb altres clubs rotaris de tot el món”.

I ha finalitzar dient que li ha agradat molt el nostre dinamisme i ens ha animat a que seguim sent tal i com som, ja que podem ser un exemple per molts altres clubs.

També ha agraït la visita privada que ha pogut fer a la Seu d’Egara de la que en tenia un especial desig de poder visitar. En la part de l’intercanvi d’obsequis el president del Rotary de Terrassa Sr. Domènec Ferran li ha lliurat un exemplar del llibre de la Seu d’Egara que ell ha agraït especialment. Per la seva part ens ha lliurat el banderí amb el lema rotari d’aquest curs i em finalitzat la trobada amb una fotografia de grup.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: