Enviat per: SRC | 26 Novembre, 2018

Fotos de la visita a la capella de Sant Miquel del Monestir de Pedralbes


Un nombrós grup del Rotary Terrassa amb familiars i amics hem gaudit d’una visita exclusiva de la mà de l’Anna Castellano, Directora del Museu de Pedralbes que ens ha explicat el context històric que va fer possible la magnifica obra de la capella de Sant Miquel.

Abans de la visita hem gaudit de l’exposició temporal «Murals divins» que hi ha a la sala capitular del monestir. La mostra proporciona claus per mirar les pintures que decoren l’espai amb ulls nous a través de les dades recollides en el procés de restauració i conservació. Així, «Murals divins» ens apropa al significat artístic i devocional de la capella i ens permet imaginar l’impacte que deuria causar en les persones que la contemplaven fa gairebé set-cents anys. La intervenció dels conservadors restauradors ha posat en relleu la vàlua artística d’un dels conjunts pictòrics més destacats del gòtic català que es conserva en el lloc per al qual va ser concebut.

Podem afirmar després de la visita que la capella de Sant Miquel desprès de la seva restauració finalment torna a lluir resplendent.

     


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: