Enviat per: SRC | 12 Juny, 2019

Grup de Noies de la Fàbrica ha guanyat el 22è Premi Joves x Terrassa


El 22è Premi Joves X Terrassa en reconeixement a les millors accions i projectes solidaris realitzats per grups de joves ha estat per el projecte Grup de Noies de la Fàbrica i ha obtingut la quantitat de 3.000 euros ja que els altres dos projectes finalistes han estat premiats també amb 2 accèssits de 1000 euros.

El Rotary Club de Terrassa vol destacar la importància que té el Premi Joves X Terrassa a la nostra ciutat, ja que és un del premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials. Podem parlar de que el Premi està plenament consolidat en la nostra ciutat ja que en aquesta edició s’han presentat un total de 9 projectes i, segons el responsable de comunicació del Club, la difusió del Premi ha aconseguit arribar a moltes més entitats en bona part gràcies a la utilització de les xarxes socials com a canal de comunicació més efectiu i ràpid.

Al voltant d’un sopar celebrat a l’Hotel Don Cándido i desprès de que cada grup finalista expliqués als presents el seu projecte s’ha visualitzat un vídeo del projecte guanyador en l’edició del 2018 corresponent a

l’Associació ALBA on es tractava de conscienciar als joves en la prevenció del consum de substancies o conductes additives mitjançant una sèries de capsules de vídeo penjades a Youtube.

A continuació en Santi Rius, com a secretari del Club, ha llegit l’acta de concessió del 22è Premi Joves X Terrassa 2019 proclamant els premiats als qui han sigut lliurats els diplomes acreditatius per part del president del Rotary Terrassa, el representant de la Obra Social La Caixa i el representant del Ajuntament de Terrassa.

S’ha concedit un primer accèssit de 1.000 € per el “Projecte Avançant: cap a una participació plena de persones amb malaltia neurològica” i un segon accèssit de 1.000 € per el projecte “Projecte Social de l’Estel: fem volar l’Estel”.

I s’ha triat com a Guanyador absolut del 22 Premi Joves X Terrassa 2019 amb la quantitat de 3.000 € al projecte “La fàbrica – Grup de Noies”, del que el Jurat ha volgut destacar el valor de promoure l’intercanvi vivencial i reflexiu entre les dones, alimentant el seu empoderament i fomentant la diversitat com a element enriquidor que possibilita el seu creixement individual i de grup.

En tots els projectes rebuts s’han valorat especialment les tasques de caire solidari i en les que predomini el servei i l’altruisme desinteressat vers als més necessitats dins l’àmbit de Terrassa.

Un cop lliurats els diplomes s’ha realitzat la foto de rigor amb els patrocinadors i els premiats i s’ha procedit a escoltar als premiats que estaven molt contents ja que a més del recolzament econòmic per ells aquest premi també els suposa un estímul per l’obra solidaria que desenvolupen durant tot l’any.

A continuació el President del Rotary Club de Terrassa, Domènec Ferràn, ha donat les gràcies al patrocini de La Obra Social La Caixa i ha “felicitat als guanyadors encoratjant-los a que no defalleixin en la seva tasca altruista i a totes les entitats que aquest any s’han presentat al Premi que hi segueixin confiant i es presentin amb nous projectes en la propera edició”.

Francesc Cavagnach, com a responsable de La Obra Social La Caixa a la nostra ciutat, ha felicitat als 3 grups i ha destacat que “avui estava més emocionat que mai al veure com una de les tasques que desenvolupen un dels grups finalistes li toca viure-ho de forma directe en el seu àmbit familiar” i que com a representant de l’entitat “està molt satisfet de que un any més la col·laboració amb el Rotary Terrassa hagi estat reeixida i pugui seguir en les properes edicions”.

L’acte ha estat tancat per el Javier García, regidor en funcions de l’Ajuntament de Terrassa, que “ha felicitat al club i als guanyadors i ha destacat que aquest Premi serveixi molt anys més per destacar aquells projectes solidaris que els Grups de Joves de la nostra ciutat desenvolupen al llarg de l’any i que ajuden de forma, moltes vegades anònima, a les necessitats que es produeixen en la nostra societat”.

El Rotary Club de Terrassa vol destacar la importància que té el Premi Joves X Terrassa en la nostra ciutat, ja que és un dels premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidaries, des de la perspectiva de donar ajuda i recolzament a projectes de jove compromesos en finalitats socials.

Llista del Projectes presentats:

  1. Projecte d’esplai diari Tu Tries.
  2. La fàbrica – Grup de Noies.
  3. Estudio REVISION (REalidad VIrtual inmerSIva en cirugía ONcológica).
  4. Espais de Joc de la Setmana de Jocs al carrer.
  5. No cal ser herois de Mua Solidaris.
  6. Premi Records de la ciutat de Terrassa.
  7. AVANçant: cap a una participació plena de persones amb malaltia neurològica.
  8. 2à Carrera de les Ciutats contra el càncer de Pàncrees.
  9. Projecte social de l’Estel a Terrassa: Fem Volar L’Estel”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: