Enviat per: SRC | 2 Desembre, 2019

Crònica i fotos de la visita del governador Guillem Sàez


El Rotary Club de Terrassa ha rebut la visita del Governador del Districte 2202 pel curs 2019-20 Sr. Guillem Sàez Aragonès i també de la Sra. Montserrat Moral Ajado com a Delegada del Governador.

El Governador s’ha presentat i ha manifestat la seva disponibilitat personal al Club i al districte. Comenta que ha creat un bloc personal on descriu les seves activitats que realitza i a través del qual qui vulgui s’hi pot posar en contacte. La seva intervenció va acabar amb una fotografia panoràmica dels assistents i amb un reconeixement a la tasca que realitza el nostre club.

Al finalitzar l’acte es va recordar que dijous dia 12 de desembre es fa el concert solidari  de Nadal a Sant Pere, a les 8 de la tarda, a càrrec del Cor Vine amb la participació d’en Jordi Figueres, organista,  i que els diners que es recullin aniran destinats al projecte d’inserció social INSIEME, de la Fundació Maria Auxiliadora.

Com es tradicional la macera, Núria Escudé, va llegir una poesia:

A la part final del sopar en Joan Castelló, va explica l’objectiu del projecte ecològic que es promou des dels clubs del Vallès i el Rotaract i que consisteix en aconseguir la implicació de joves i infants de la ciutat en una acció que pretén conscienciar-los en la necessitat de la recollida de residus.

La presidenta Carme Espí finalitza l’acte fent lliurament d’un banderí del Rotary Club de Terrassa al Governador i a la Sra. Moral així com del llibre Història de Terrassa. El Governador correspon a l’intercanvi amb el lliurament d’un dibuix numerat d’en Paco Armengol.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: