Enviat per: SRC | 4 gener, 2020

Fotos sopar de Nadal 2019


En el sopar de Nadal del 2019, a més del tradicional discurs de la presidenta Carme Espí (Discurs Nadal Carme Espí 2019) també es va presentar la nova edició del Curs d’Art per part de l’Àngel Morillas que aquest any estarà dedicada a l’Oceania i que tindrà lloc, un any més, a la seu del Club de Mar de Terrassa.

Es farà durant el mes de febrer de 2020 i la primera setmana del mes de març ja que aquest any tindrà 5 sessions. El cost és de 25 euros i les inscripcions es tancaran dimarts 28 de gener.

Igualment es va presentar l’edició 2020 de la sortida en 4X4 per part d’en Baltasar Pineda i que transcorrerà per territori català (seguint el recorregut de l’Ebre per territori català) del 26 al 29 de març.

La macera del club Nuri Escudé va informar del concert de Nadal interpretat per la Coral VINE i en Jordi Figueras i va recordar, entre altres dades, que la sortida per posar el pessebre del club va estar tot un èxit i que qui vulgui el pot anar a visitar a mig camí de l’Obac Vell a la Font de la Portella.

Un any més, els socis del club han participat aportant joguines noves per la campanya “cap nen sense una joguina” de la Creu Roja de Terrassa i també s’ha realitzat la tradicional aportació solidaria. Fet el recompte, la macera informa públicament de la quantitat recollida per les aportacions dels assistents: 1550 euros, als quals cal sumar els 1030 euros del Concert de Nadal i la donació de 420 euros d’un soci: en total són 3000 euros per al projecte Insieme de la Fundació Maria Auxiliadora. En nom de la junta fa un agraïment als assistents, tot desitjant-los unes bones festes de Nadal i un bon inici d’Any Nou.

Als assistents se’ls va obsequiar amb una flor de Pasqua de la Fupar, un llibre de Joan Antoni March “Poder y futuro: veinte líderes mundiales y el mañana”, que és el proper convidat al Fòrum 2020 del Rotary Terrassa, que tindrà lloc el proper 28 de gener.

El sopar es va finalitzar amb la tradicional cantada de nadales dirigides pel mestre Jordi Figueras.

         

Fotos parelles:

                

 

 

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: