Enviat per: SRC | 9 gener, 2020

Conferència sobre els records de la pagesia de Terrassa a càrrec de Miquel Font i Santi Rius


Presentació del Records de la pagesia de Terrassa al Rotary Club

El dimarts 14 de gener a les 8:45 h a la seu del Rotary Club de Terrassa de l’Hotel Don Cándido es presentarà el llibret “Recull de records de la pagesia de Terrassa” que es va realitzar conjuntament amb la Fundació Sant Galderic i l’Associació el Llibre de la Vida.

El president de la Fundació Sant Galderic, en Miquel Font és el convidat de l’acte que explicarà la història més recent d’aquesta entitat així com les publicacions històriques que recentment han realitzat i que en breu seguiran editant.

En Santi Rius secretari de la Fundació El Llibre de la Vida i soci del Rotary serà l’encarregat d’explicar el llibre dels records de la pagesia terrassenca.

L’Associació va realitzar una sèrie de tallers a la seu de l’antic Sindicat Agrícola del carrer Colom (avui seu de la Fundació) anomenats Records de tota una Vida i en ells hi van assistir un grup d’antics pagesos, amb la intenció d’explicar els seus records i aportar imatges o objectes que els portessin records sobre el món de la pagesia a la nostra ciutat i rodals.

Aquests van ser recollits pels dinamitzadors del taller i posteriorment van ser editats en format de llibret, en que a més de recollir en text els seus records, hi ha algunes de les fotografies que els mateixos participants van aportar.

El taller Records de tota una Vida és una activitat que consisteix en una proposta d’estimulació cognitiva que ajuda a la gent gran a recordar, de manera natural, experiències passades amb la finalitat d’ajudar a estimular la seva capacitat d’auto reconeixement alhora que contribueix a mantenir la seva identitat i a rememorar el que va passar en la seva vida.

A tots els assistents a la presentació del Rotary se’ls lliurarà un exemplar del llibret editat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: