Enviat per: SRC | 26 Març, 2020

Rotary dona 500 mascaretes per Prodis


El Rotary Club de Terrassa vol ajudar a les entitats que més pateixen aquesta crisi del coronavirus i intenta amb els seus contactes aconseguir materials que puguin fer falta en aquests moments tot i les dificultats que hi ha en el mercat.

De moment només hem aconseguit una partida de 500 mascaretes que hem decidit lliurar a l’entitat Prodis, ja que sabíem que estaven sense material de protecció per atendre a persones amb diversitat funcional. Hem de ser conscients que algunes d’aquestes persones necessiten com a teràpia sortir fora i ho han de fer acompanyats d’un tutor. Fer-ho sense cap protecció és un risc massa gran i per això creiem que aquestes mascaretes els podran ajudar a pal·liar una mica les seves necessitats.

Les mascaretes han estat lliurades al seu gerent Dani Jorquera que ha agraït al club aquest gest solidari.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: