Enviat per: SRC | 25 Març, 2020

Ens ha deixat l’amic rotari Carles Campistron el dimarts 24 de març


Des del Rotary Club de Terrassa volem donar el condol a la família d’en Carles Campistron i en espacial a la seva esposa la Maria Antonia i fer-ho extensiu a la resta de membres del Rotary Club de Caldes de Montbui Cingles del Bertí.

En Carles a més de ser un magnífic professional com a arquitecte, va treballar molt i molt bé en el seu Club i en el districte i es va donar als demès d’una manera desinteressada i humil, fets que l’honoraven.

Recordarem sempre la seva primera visita al nostre Club com a ajudant del governador del districte 2202 (en el curs 2010-11) que llavors era en Pere Galbany. I també la darrera activitat conjunta que vàrem compatir en el Ryla de Caldes de Montbui l’abril del 2017(veure foto a la dreta).

Degut a les espacials circumstàncies del estat d’alarma i les mesures de confinament de la població contra el coronavirus no es podrà celebrar el funeral, de manera que més endavant es fixarà una data per tal de que la família rotaria li pugui retre l’homenatge que es mereix.

us deixem el facebook del seu club per si voleu deixar algun missatge: @rotaryclubcaldes


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: