Enviat per: SRC | 2 Juliol, 2020

El Rotary  de Terrassa ajuda amb més de 20.000 euros a diverses entitats locals davant la crisis de la Covid-19


El Rotary Club de Terrassa ha estat actiu durant tot el temps de la COVID-19.

Som conscients que ara és més necessària que mai la solidaritat, donar el millor de nosaltres i seguir ajudant a diverses entitats locals de caire social.

Hem ajudat en diverses ocasions a Prodis i a Fupar , proporcionant mascaretes i guants ja que sabem que són dues institucions en les que aquest material és molt important per poder seguir donant els seus serveis. En la darrera aportació hem comptat amb la donació de la Fundació Rotaria Internacional que ha patrocinat el projecte Rotary Global Grant que ens ha permès aportar més de 2.000 mascaretes i guants.

També hem col·laborat amb les cosidores dels Grups de Montserrat proporcionant una màquina de tall per poder confeccionar les bates de plàstic i hem contactat  amb els fabricants perquè  subministressin gratuïtament el material necessari per fer-les.

Hem aportat ajudes econòmiques continuades a entitats com el El Rebost banc d’aliments, ACAU (Associació Coordinadora d’Ajuda Unida),  Càritas, C. de Can Palet i Fundació Maria Auxiliadora. I ho hem fet perquè totes elles ofereixen ajut per tal de millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables

Al Grup la Fàbrica els hem subministrat tauletes informàtiques per ajudar a pal·liar la bretxa digital als infants atesos que més ho necessitin i també hem participat amb una ajut en col·laboració del grup de joves del Rotaract Vallès.

A data d’avui, els ajuts COVID-19 que hem fet com a Club a les entitats locals que hem esmentat ascendeixen a més de 20.000 euros

La Carme Espí com a presidenta del Club Rotary de Terrassa indica que “vull agrair als socis la seva generositat i a la vegada vull felicitar a les entitats locals que no han defallit en la seva tasca vers els qui més ho necessiten” i afegeix que “el nostre Club seguirà la seva tasca solidària ja que aquest és el principal objectiu de l’entitat”.

I finalitza explicant que, tot i aquest ajut, “el Rotary de Terrassa ha seguit convocant el Premi Joves per Terrassa en la seva 23 edició ja que no podem deixar de donar suport a les iniciatives socials i solidàries del nostres joves i creiem que ara més que mai és important premiar projectes destinats a combatre els efectes de la COVID-19”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: