Enviat per: SRC | 12 Novembre, 2020

Vídeo del Fòrum virtual obert amb el Xavier Marcet


“Liderar es servir, no servir-se”

Segons Xavier Marcet en la xerrada “Els reptes que tenim els professionals i les empreses la propera dècada” en el Fòrum Obert del Rotary Terrassa

El Rotary Club de Terrassa, ha organitzat el primer Fòrum Virtual Obert a la ciutat de Terrassa amb en Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, llicenciat en història per la UAB i amb postgraus a escoles de negocis de UC Berkeley, IESE i ESADE.

En Xavier Marcet com assessor de grans multinacionals i pimes d’arreu del món li a permès donar-nos una visió transversal del que està passant de forma global i la seva experiència i el seu to seré, calmat i reflexió obre molts aspectes per reflexionar a nivell empresarial, emprenedor i personal.

De les seves paraules han sortit asseveracions tant important com “el secret és no desenganxar-te dels clients”, “l’agilitat o la fluïdesa és una condició, no és un caprici, ja que sinó no disposaràs mai de temps per explorar noves oportunitats”, “la intel·ligència artificial serà un propera revolució tecnològica”, “més que fer discursos, posa l’exemple, no diguis als altres heu de canviar, canvia tu” o “liderar es servir, no servir-se”.

Aquí podeu veure el vídeo sencer:

El format, gracies a la col·laboració de la Cecot, ha estat obert a tothom i el nombre d’assistents ha superat les 80 persones, tot i que és difícil de precisar quantes n’hi havia darrera de cada connexió.

Segons paraules del Sr. Joan Castelló, president del Rotary de Terrassa “passant per alt l‘asseveració del teòric de la comunicació McLuhan de què el medi és el missatge, el tema que ens ha presentat avui i la talla del conferenciant han fet oblidar les debilitats del medi i han potenciat el seu missatge”.

Des del Rotary Club de Terrassa considerem un èxit aquest primer Fòrum i ens comprometem a organitzar-ne d’altres durant aquest curs 2020-21.

Si algú vol l’enllaç del vídeo a youtue és: https://youtu.be/uy0ID7noL0g


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: