Enviat per: SRC | 25 Novembre, 2020

25-n Dia mundial contra la violència de gènere


En el Rotary Club de Terrassa considerem que és una responsabilitat compartida de tots i totes, prevenir la violència de gènere per aconseguir la seva eradicació, manifestant el més enèrgic refús davant de qualsevol tipus de violència, física, sexual, psicològica o econòmica i expressant el nostre recolzament i solidaritat a les víctimes, a la vegada que manifestem una total intolerància per els maltractadors.

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones (o DIEVCM), aprovat per l’Assemblea General de les Nacions Unides i se celebra anualment el 25 de novembre, en memòria de les germanes Mirabal.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: