Enviat per: SRC | 11 Octubre, 2021

Primer plenari presencial del curs 2021-22


En el decurs d’un sopar a l’Hotel Don Candido hem realitzat el primer plenari presencial, fet que comença a donar normalitat en un moment que sembla que la Covid-19 sembla que baixa la seva intensitat i permet fer trobades tot i guardant totes les mesures de seguretat pertinents.

En el decurs del plenari la presidenta Mireia Serra va presentar el curs i va fer esment de que els plenaris de moment es limitaran a 1 al mes.

El tresorer Josep Munné va presentar el pressupost per el nou curs destacant que gran part d’ell, sobre un 45%, es destina a accions solidaries del club.

En Santi Rius, responsable de les excursions del Grup va explicar que aquest any es faran excursions en indrets desconeguts de poblacions del voltant de Terrassa amb l’afany de descobrir noves opcions que moltes vegades queden ocultes. Va pasar un power point amb imatges de les excursions del curs passat i dels llocs que visitarem aquest curs.

Finalment la presidenta electa Nuri Escudé va explicar quins han estat els guanyadors del Premi Joves x Terrassa 2021 i en que consistien els seus projectes, destacant l’alta participació que aquest any em tingut per part de nous grups de joves de la ciutat, fet que demostra que el projecte del Premi està més viu que mai.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: