Enviat per: SRC | 20 Octubre, 2021

Multiplica per 3 la teva aportació per erradicar la Polio al món


El 24 d’octubre és el dia mundial contra la Polio, una malaltia que causa la paràlisis i inclús la mort i que afecta principalment als infants menors de cinc anys, és una malaltia incurable, però que es pot prevenir gràcies a la vacunació.

polio 2021 rotary terrassa

En el dia Mundial contra la Polio volem celebrar que, des de fa més de 30 anys, Rotary i els seus col·laboradors dediquen els seus esforços a erradicar la Polio al món. El programa Polio Plus va ser la primera iniciativa contra la Polio mitjançant campanyes massives de vacunació. Com a participant principal en la  Iniciativa Mundial per a l’erradicació de la Polio (GPEI), Rotary enfoca la seva tasca en la incidència política, la recaptació de fons, el reclutament de voluntaris i la conscienciació del públic.

Els socis de Rotary han contribuït amb més de  2.200 milions de dòlars i moltíssimes hores de treball voluntari per protegir gairebé 3.000 milions d’infants a 122 països contra aquesta malaltia, que paralitza. Quan Rotary i els seus col·laboradors varen posar en marxa la iniciativa mundial per a l’erradicació de la Polio al 1988, es registraven cada any 350.000 casos de Polio  en 125 països. Celebrem que des d’aleshores hem assolit grans avenços. Avui hem aconseguit  reduir els casos de Polio en un 99,9% i només  dos països, Afganistan i Pakistan, on encara la malaltia es endèmica,  han reportat un cas a cada país de poliovirus salvatge.

Els rotaris mantenim el nostre compromís d’enllestir la tasca que vàrem començar, continuar col·laborant perquè  cada infant pugui ser vacunat contra aquesta malaltia i ens alegrem de que la infraestructura que vàrem ajudar a construir per erradicar la Polio hagi estat utilitzada també per prevenir i tractar altres malalties (la Covid.19 inclosa) en diversos països.

En aquest sentit cridem a la  ciutadania  de Terrassa a unir-se a aquesta iniciativa, fent aportacions que es poden canalitzar a traves del Rotary Club de Terrassa, contactant-nos des de secretariarotaryterrassa@gmail.com tenint present que la Fundació Bill i Melinda Gates aportarà dos dòlars per cada dolar que Rotary destini a Secretaria Rotary Terrassa.

Segons diu la presidenta del Rotary Terrassa, Mireia Serra, “la teva aportació és pot multiplicar per 3 i entre tots podrem arribar a l’objectiu de recaptar 150 milions de dòlars en tot el món durant aquest curs 2021-22”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: