Enviat per: SRC | 20 Desembre, 2022

Sopar solidari de Nadal del Rotary Terrassa 2022


DSC_4819El sopar solidari de Nadal del 2022 s’ha celebrat com és habitual a la seu del club a l’Hotel Don Candido de Terrassa amb la presencia de la majoria dels socis del club acompanyats de llurs parelles.

El sopar ha començat amb la lectura del discurs de Nadal de la presidenta Sra. Nuri Escudé i que podeu llegir en aquest PDF: (Discurs Nuri de Nadal sopar 2022)

Ha recordat que el dijous es celebrarà el tradicional concert de Nadal a les esglésies de Sant Pere i que enguany el Sr. Jordi Figueras el dedicarà al món de les sardanes per orgue. També ha explicat que el dissabte es farà l’excursió, que organitza el Sr. Santi Rius, per a posar el pessebre del Club a l’Obac i en el que és tradició cantar nadales i compartir un esmorzar de neules, torrons i vi bo.

La macera Sra. Mariona Viguès ha agraït l’aportació de joguines que han fet els socis per la Creu Roja i ha explicat que el donatiu del sopar d’aquest any juntament amb la recapte del concert solidari de San Pere aniran destinats enguany a l’entitat AVAN, de la que en fa una petita explicació:

L’AVAN és una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport terapèutic, associatiu i de lleure a persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies o persones cuidadores. Ofereix teràpies de neurorehabilitació a persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies.

Actualment, ocupen la segona planta del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (170m²) però aquest, no és un espai adequat per atendre a persones que necessiten neurorehabilitació. El repte actual de l’entitat consisteix en  la rehabilitació de la nau Pont Aurell i Armengol (1.500 m²) al carrer Sant Francesc, 71, per a la posada en marxa d’un centre d’atenció integral per atendre a unes 500 persones de Terrassa i del  Vallès Occidental.

Seguidament ha cedit la paraula al Sr. Àngel Morillas que explica que al febrer del 2023 es farà una nova edició del Curs d’Art i que aquest any anirà destinat a recórrer la Ruta Francigena que comença a Canterbury (Anglaterra) i acaba a Sant Pere del Vaticà per a poder resar davant les tombes dels apòstols Pere i Pau. Aquest curs es dedicarà a recórrer els cinc països d’aquesta ruta, des d’Anglaterra fins a la Ciutat del Vaticà, passant per França, Suïssa i Itàlia” 

A continuació el Sr. Joan Castelló ha explicat que aquest any pren el relleu de la tradicional excursió 4×4 que venia organitzant el Sr. Baltasar Pineda i que l’ha canviat per una “Sortida Cultural” de 3 dies i que es farà a finals de maig per la zona de la Cerdanya, tot recordant que ell precisament havia estat l’impulsor d’aquesta activitat i que la primera edició justament havia anat també a la Cerdanya. La sortida serà de divendres a diumenge i serà tranquil·la, ja que es mantindrà una mateixa seu on dormir i els desplaçaments i les caminades seran curtes i planeres.

A l’hora de les postres, la presidenta ha fet el brindis desitjant bones festes a tots els assistents i a continuació el Sr. Ramon Guinjoan ha lliurat a tots els assistents un llibret de les seves memòries personals, mentre el tresorer, Sr. Pep Munné fa el recompte de la recapta solidaria i informa que s’han recollit 1410 €.

Per cloure el sopar el Sr. Jordi Figueras ha dirigit el cant de dues Nadales, s’ha fet la fotografia de grup i els assistents han recollit la flor de Nadal de la Fupar com a obsequi del Club.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: