Enviat per: SRC | 29 Març, 2023

Concessió del Premi Paul Harris Fellow 2023 al Sr. Antoni Abad


premi paul harris 2023 abad 1El Rotary Club de Terrassa, presidit per la Sra. Nuri Escudé, ha atorgat el Premi Paul Harris Fellow 2023 al Sr. Antoni Abad i Pous, per els següents motius:

Perquè, en l’etapa com a president de la Cecot, ha ajudat al Rotary Club de Terrassa en les diverses activitats en que s’ha precisat del seu recolzament i ha cedit generosament les instal·lacions de l’entitat que ha presidit. Entre d’altres, volem destacar la seva ajuda en poder organitzar l’exposició de la Polio o la cessió de la sala d’actes per donar cabuda als Cursos d’Art.

També per la seva trajectòria al capdavant de la Cecot en la que ha defensat i promogut sempre el paper de lideratge de la nostra ciutat tant dins com a fora del nostre país.20230328_211503

Igualment volem destacar el seu esperit de servei a la comunitat i la seva generositat en tenir cura de promoure accions solidàries, culturals i socials.

En un sopar celebrat al Hotel Don Candido se li ha fet el lliurament d’aquesta distinció internacional.

La macera Sra. Mariona Vigués a fet la presentació, tot indicant que Paul Percy Harris, Paul Harris, era un advocat nascut a Wisconsin que va establir  el seu primer bufet jurídic a Chicago on hi va fer tres amics amb els que es reunien rodant a casa de cadascun d’ells. Per això, quan el 23 de febrer de 1905 van fundar el Rotary Club de Chicago, el primer Rotary, li van posar aquest nom ROTARY, PER “ROTAR”premi paul harris 2023 abad 2

L’OBJECTIU DEL Club era propiciar l’intercanvi d’idees i forjar llaços d’amistat entre persones de diferents professions amb l’objectiu final de servir a la Comunitat. A tot el món van anar creixent clubs Rotaris i avui, 118 anys després de la fundació del primer club, hi ha més de 1.200.000 persones rotaries a tot el món que segueixen amb la tasca d’unir amistat i servei a la comunitat, tasca que, entre moltíssimes altres coses, ha portat a erradicar pràcticament la polio a tots els països del Mon, gràcies a la intensa labor de tots els Clubs Rotaris i la Fundació Rotaria.

A la mort de Paul Harris, la fundació Rotària va crear el premi Paul Harris de Rotary Internacional. Aquest guardó consisteix en un  reconeixement i l’agraïment a totes aquelles persones que contribueixen a fer el bé a la comunitat amb el seu servei.

Podeu veure el vídeo de la intervenció del premiat aquí:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: