Enviat per: SRC | 3 Juny, 2009

Sopar Fòrum amb Maurits Hendriks


Maurits Hendricks

Maurits Hendriks

En el sopar – fòrum del dimarts 9 de juny gaudirem de la presencia d’en Maurits Hendriks, seleccionador espanyol de hockey herba, de l’any 2002 fins al 2008 i que ens parlarà de “Com gestionar l’èxit en un grup”.

Els seus triomfs més destacats com a seleccionador espanyol van ser la Champions Challenge 2003, el Champions Trophy 2004, i la Copa d’Europa de Nacions del 2005. En les Olimpíades d’Atenes 2004 va portar Espanya al quart lloc i a Pequín 2008 va assolir la medalla d’argent. Actualment porta la direcció tècnica del Comitè Olímpic Holandes. Maurits és un entrenador que a Holanda es va acostumar a dirigir un equip d’elit amb jugadors acostumats al triomf i que va acceptar un repte molt difícil, dirigir un equip espanyol que en les grans cites internacionals no tenia el costum de guanyar.

Com, amb la seva capacitat de saber gestionar el grup i l’èxit, va aconseguir convertir la selecció nacional en una potencia mundial guanyadora, és una lliçó que crec que ens pot interessar escoltar a tots. Com va mentalitzar als jugadors per que confiessin en el seu verdader potencial és també un dels seus secrets que volem que ens expliqui en la seva conferència.

Qui ho desitgi pot assistir-hi prèvia confirmació al Club, ja que els fòrums estan oberts a la ciutat. Us adjuntem el model d’invitació en format pdf.invitacio_forum_2009_MH


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: