Enviat per: SRC | 26 Octubre, 2009

Festa de constitució del Rotaract del Vallès


Rotaracts de Terrassa

Rotaracts de Terrassa

Podem qualificar de magnífica la Festa de constitució del Rotaract que van organitzar els nois i noies que han format el nou Club del Vallès.

Més de 100 persones es van aplegar en aquesta celebració que suposa el tret de sortida oficial d’aquest nou club. Parlaments, lliurament d’obsequis, reconeixements, imposició de pins, bescanvi de banderins i un ball final van donar color a la festa realitzada al Hotel Campus de Bellaterra, lloc on cada setmana es reuneixen els membres d’aquest club.

Rotaracts del vallès

Rotaracts del vallès

Des del nostre club de Terrassa, estem molt contents de que finalment s’hagi pogut constituir formalment un club de joves en el que la presencia terrassenca és la més nombrosa, ja que fins a set membres són aportats per iniciativa del nostre club.

Felicitats a tots els membres del Rotaract! Des del Rotary Club de Terrassa us desitgem molta sort i en les vostres tasques sempre penseu amb els qui més ho necessiten, i que les noves experiències que tindreu us serveixin per la vostra millora personal i col·lectiva.

festa2 festa1 imposicio pins imposicio pins2 lliurament banderins


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: