Enviat per: SRC | 26 Octubre, 2009

Sopar conferència amb el Sr. Carles Anfruns


logo_rotary_conferEl nou president del curs 2009-10, el Sr. Josep Puy va manifestar en el seu discurs de nomenament que “el Rotary Club de Terrassa té la voluntat del seguir treballant per apropar Rotary a la ciutat i que aquest matrimoni que, hores d’ara, gaudeix de molt bona salut continuï amb la millor avinentesa possible”.

I també que “la complicitat entre el nostre club i Terrassa ha de continuar d’una forma natural i recíproca. La ciutat ha de saber què fem i com respirem i hem de caminar plegats en el terreny de la cultura, l’art, la solidaritat i el civisme. Terrassa ha de comptar amb nosaltres, ja que som part indiscutible del teixit associatiu de la ciutat”.

En aquest sentit algunes de les conferències d’aquest curs es faran sota el lema “TERRASSA AMB NOMS I COGNOMS” , un projecte que pretén establir lligams de coneixença entre les entitats i institucions de la ciutat i el Rotary club de Terrassa.

La primera conferència – presentació és el dia 27 d’octubre amb la presencia del Cap del Mossos d’Esquadra de Terrassa, Sr. Carles Anfruns.

La segona el 24 de novembre amb la presencia del Cap de Bombers de Terrassa.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: