Enviat per: SRC | 15 febrer, 2012

Passi documental Enxaneta 3D solidari


El Rotary Club de Terrassa promou un acte en commemoració de la declaració dels castells com a patrimoni immaterial de la humanitat per part de la Unesco, en el que es farà un passi especial del Documental Enxaneta en 3D als cines Segle XXI.

La sessió especial del passi del documental “Enxaneta 3D” del proper dijous 16 de febrer, organitzat pel Rotary Club de Terrassa, comptarà amb la presencia del Delegat de la Unesco, Àngel Morillas així com dels representants del Fons Emili Miró i dels Presidents de les colles Castellers de Terrassa, Mario Pena, i Minyons de Terrassa, Enric Cardús. L’acte també comptarà amb la presencia de representants d’entitats de la ciutat i del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado i del president del Rotary Club de Terrassa, Santi Rius.

El documental serà presentat per Joan Ramon Anguera, director executiu del programa de castells de tv3. “Enxaneta” és un documental en 3D, produït per Televisió de Catalunya, sobre el món dels castells. Amb la participació de rellevants castellers de diverses colles, “Enxaneta” representa un viatge de tota la família castellera a través dels conceptes que sempre han definit els castells: valor, força, equilibri i seny. I aborda temes poc tractats fins ara, com la por i el risc que representen les caigudes. Partint de la gravació integra en 3D del Concurs de Castells de Tarragona del 2010, “Enxaneta” explica amb la veu d’una nena tot el que experimenten els castellers quan afronten la consecució d’un castell.

Al final de la projecció del documental es demanarà als qui ho desitgin que facin una aportació voluntària i anònima a favor del Banc d’Aliments de Terrassa, “El Rebost”. La sessió a la que només es podrà accedir per invitació, començarà a les 22:00 i està previst que finalitzi sobre les 24:00 hores. Si algu està interessat en assitiur-hi cal que ho comuniqui a rotaryterrassa@gmail.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: