Enviat per: SRC | 17 febrer, 2012

Més de 250 persones veuen Enxaneta 3D


La sessió especial del passi del documental “Enxaneta 3D” organitzat pel Rotary Club de Terrassa, va reunir a més de 250 persones que van omplir la sala de projecció.

La sessió va començar amb un discurs del Santi Rius, President del Rotary de Terrassa que va aprofitar per agrair molt especialment la presencia de tots els representants del món casteller de la ciutat, ja que aquest era un dels elements integradors que cercava com objectiu l’organització d’aquesta trobada.

Finalitzat el seu parlament va cedir la paraula a l’Enric Cardús pels Minyons de Terrassa i al Mario Pena pels Castellers de Terrassa que van explicar diferents visions del fet casteller, centrant-se en els valors que aquests transmeten a la societat. La Nuri Escudé va llegir unes paraules del Emili Miró i l’Àngel Morillas va explicar el perquè la Unesco havia declarat patrimoni immaterial de la humanitat els castells.

El torn de parlament va ser tancat per el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado que va destacar que aquest havia estat un autèntic acte de ciutat i va agrair especialment al Rotary per fer-lo possible. A continuació en Ramon Anguera, director executiu del programa de castells de tv3 va presentar el documental i va expressar la satisfacció per part de TV3 per l’acte que Terrassa havia organitzat.

Al final de la projecció del documental es va fer una aportació voluntària i anònima a favor del Banc d’Aliments de Terrassa, “El Rebost”. En els propers dies comunicarem la quantitat que es va recaptar i més fotografies de la sessió.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: