Enviat per: SRC | 28 Agost, 2012

Rotary International rep el Premi Pax Urbis


Rotary Club de Terrassa vol comunicar als ciutadans de Terrassa que la princesa Nora de Liechtenstein, presidenta d’Honor del comitè consultiu de 100 Ciutats per la Pau, ha anunciat que Rotary International ha estat distingit amb el Premi Internacional Pax Urbis 2012, que s’atorga cada any a ciutats, persones e institucions que promouen la pau al món.

Com a entitat guardonada, es convidarà a Rotary a participar en la Convenció de Ciutats per la Pau, que tindrà lloc a Madrid del 10 al 14 de desembre, així com a incorporar-se al comitè consultiu en l’àrea de cooperació per el desenvolupament.

El moviment internacional 100 Ciutats per la Pau selecciona i difon les bones pràctiques socials de las ciutats i institucions del món més compromeses amb la Cultura de la Pau. Aquest moviment recolza, també, els valors que conformen la base dels Objectius de Desenvolupament del Mil·leni de les Nacions Unides. Treballar la Cultura de la Pau es igualment un dels objectius a les Escoles Associades a la UNESCO.

Rotary Club de Terrassa, que aquest any que celebra el seu 20è aniversari, vol recordar que “la cultura de la Pau ha format part dels seus objectius fundacionals i que, en el seu esperit de servei per fer una societat cada vegada més justa i solidaria, seguirem treballant perquè la Pau sigui un dret per tots els pobles del món”.

A més el lema triat per aquest curs 2012-13 per el president de Rotary International Sakuji Tanaka és precisament “La Pau a través del servei”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: