Enviat per: SRC | 30 Març, 2014

El Rotary Club Barcelona Mar ens presenta la Plus Europe Conference


rotary barcelonaJa fa uns dies ens van visitar en Ramon Macià i en Mario Ferrer del Rotary Club Barcelona Mar per fer-nos una presentació de la “Plus Europe Conference” de la qual en Ramon Macià, n’és el secretari General d’aquest projecte que pretén fomentar el treball conjunt entre els Rotaris europeus.

Plus Europe és una entitat cívica sense ànim de lucre que fa de pont entre els ciutadans i les institucions europees. Una xarxa de ciutadans compromesos que treballen per aconseguir una aliança cívica europea i promoure un nou model de “Governament Democràtic” basat en el respecte mutu entre els ciutadans de diferents nivells socials.

L’objectiu principal és dons promoure la participació cívica ciutadana.

Plus Europa treballa per fomentar les xarxes ciutadanes relacionades en l’entorn empresarial, professional i cívic amb el objectiu d’aconseguir una participació ciutadana més activa en el governament europeu i estableix molts acords de col·laboració, amb l’objectiu d’ajudar a coordinar transversalment iniciatives cíviques amb les diferents institucions europees existents.

La primera conferencia es va realitzar a Barcelona i la segona es farà a Brussel·les els dies 12 i 13 de Maig.

Europa és molt important i a més de la cimera anual ja està previst fomentar les trobades regionals. Plus Europe vol tenir clubs de base, i els qui s’hi vulguin apuntar només hauran de col·laborar amb 500€ cadascun.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: