Enviat per: SRC | 30 Març, 2014

Jordi Esteban director de la CAL, presenta els projectes Xerrem i Junts.


jordi Esteban XerremEn Jordi Esteban director de la Coordinadora d’Associacions per la llengua Catalana (CAL), ha estat convidat per el Rotary Club Terrassa per explicar els projectes Xerrem i Junts, en els que el nostre Club hi ha col·laborat amb la donació dels diners recaptats en el Sopar Solidari de Nadal.

El programa Xerrem va començar a l’entitat Veu Pròpia que acull persones que no tenen el català com a llengua oficial. El seu objectiu és treballar per la cultura i la llengua catalana i contribuir al creixement de l’ús social del català. Xerrem organitza i du a terme la millora en la parla en adults, mitjançant la pràctica de la memorització, la mímica i l’amenitat.

Tenen 3 objectius: llengua, cohesió i país; el bagatge i la fluïdesa de la parla del català; i fomentar la cohesió social i donar a conèixer referents dels països de parla catalana. Xerrem realitza la seva activitat en centres cívics, biblioteques o en escoles d’adults.

Per la seva banda, el programa Junts és un projecte dirigit a gent que desconeix completament el català.

Les persones que treballen en ambdós projectes són voluntaris (actualment uns 200), repartits en 7 comarques. A Terrassa hi podem trobar 19 grups i en tot el material que lliuraran hi posaran el logotip del Rotary Club Terrassa.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: