Enviat per: SRC | 14 Mai, 2014

Donació del Rotary Terrassa per la construcció d’una escola a la Índia


R8El Rotary Club  de Terrassa participa en la construcció d’una escola a Anantapur (la Índia) de la mà de la Fundació Vicente Ferrer.

El Rotary Club de Terrassa ha lliurat 4.500 € a La Fundació Vicente Ferrer per la construcció d’una escola a la regió de Madakasira, districte de Anantapur a l’Índia a l’àrea de Rolla.

Ja fa uns anys que vàrem iniciar una bateria d’accions per recaptar fons per aquest projecte i al final s’ha convertit en una realitat. El club hi aportarà el 50%, l’empresa Germans Boada de Rubí el 25% i el 25% restant prové de particulars. L’escola està valorada en un total de 8.175€. La construcció començarà en les properes setmanes i l’escola serà una realitat d’aquí 12 mesos.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia i d’algunes de les comunitats més pobres i excloses del planeta com els Dàlits o Intocables, els grups tribals i les anomenades “Backward castes” o castes desfavorides.R4

L’ONG és una organització fonamentada amb la filosofia de l’acció. El seu fundador, en Vicente Ferrer, va treballar més de 50 anys a l’Índia junt amb els més desafavorits. La seva manera d’entendre el desenvolupament ha donat lloc a un nou model de Cooperació Internacional.

Amb la seva forma d’actuar i pensar, Vicente Ferrer fou capaç de mobilitzar les consciències de milers de persones en la lluita per eradicar les desigualtats entre els homes, transmetent compromís i entusiasme i aconseguint que treballin i col·laborin, dia rere dia, per la mateixa causa a Espanya i a l’Índia.

R11 R3 R2 R1


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: