Enviat per: SRC | 21 Juny, 2014

El Centre d’Esplai Tremola guanya el Premi Joves per Terrassa 2014


Premi Joves per Terrassa 1La junta del Rotary Club de Terrassa, constituïda com a jurat del Premi, ha decidit concedir la totalitat del Premi Joves per Terrassa, en la seva 18ena Edició, dotat amb la quantitat de 3.000 euros, i que compta amb el patrocini de El Corte Inglés, a la candidatura del projecte Centre d’Esplai Tremola.

L’Esplai Tremola actua en els barris de Vilardell, Montserrat i Torresana i és una entitat educativa que fomenta el lleure col·lectiu, oferint una intervenció socioeducativa a infants que viuen en situació de rics social, de marginalitat i de pobresa, ja sigui per manca de recursos econòmics o culturals, per delinqüència, etc. El projecte ofereix un espai diari d’educació en el lleure amb atenció als infants en el marc de la educació no formal, ja que es realitza en horari extraescolar en els barris citats

Amb la concessió d’aquest premi s’ha volgut donar recolzament a una entitat que es centra en ocupar el temps lliPremi Joves per Terrassa 3ure dels infants mitjançant activitats lúdiques i educatives d’acord amb les necessitats socials d’aquests barris, mitjançant un treball individual adaptat a les característiques de cada infanti i procurant la integració social mitjançant la socialització dels infants, tot creant espais de contacte que donin pas a les relacions interpersonals com a base per la convivència humana.

sopar joves 2El Rotary Club de Terrassa vol felicitar als guanyadors d’aquesta edició, així com a la resta de finalistes i participants, i molt especialment als joves que han col·laborat en ells, i els vol animar a que continuïn en la seva tasca vers els qui més ho necessiten i que si ho desitgin s’animin a preparar ja la seva candidatura per l’edició de l’any vinent.

L’acte ha estat tancat per el Regidor Delegat de Presidència de l’Ajuntament de Terrassa, Sr. Joan Antoni Gallardo que ha estat acompanyat a la taula presidencial per representants d’altres grups polítics terrassencs.sopar joves 1

El diploma acreditatiu als guanyadors i als finalistes ha estat lliurat pel representant de l’entitat patrocinadora, Sr. David Rodríguez, de El Corte Inglés conjuntament amb el president del Rotary Club de Terrassa Serafí Gàzquez.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: