Enviat per: SRC | 21 febrer, 2015

Conferència sobre el humor de Don EDI al Rotary Terrassa


don ediEl proper convidat pel plenari del Rotary Club de Terrassa del dimarts 24 de febrer és el dibuixant i humorista Don EDI.
La seva conferència porta per títol “L’humor” i promet fer nos-ho passar molt bé.
Don EDI que és en realitat Eduard Torres, que va canviar l’any 2013 el nom de Sr. EDI per el de Don EDI, va neixer a Terrassa l’any 1944 i porta més de 40 anys fent caricatures i dibuixant acudits. El 7 de setembre de 1972 el Diari de Terrassa va publicar el seus dos primers acudits i des de llavors no ho ha deixat de fer mai.
L’EDI caricatura sr. edino només fa acudits gràfics ja que a ell li agrada l’humor en tots els àmbits i en aquest sentit també son famosos els seus acudits sobre paraules, a l’estil que feia l’entranyable Coll. Per exemple: ANESTESIA, significa la filla petita del Zar Romanov dormida, o un “CALCULO RENAL” que significa comptar els rens que hi ha a Lapònia. I tampoc us perdeu la cuina de L’EDIÑANO que explica amb humor els ingredients d’una recepta. com les “SARDANES DE SANTURCE” o la “CARN ESTAFADA”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: