Enviat per: SRC | 10 Juny, 2015

19 Premi Joves per Terrassa per el projecte “Brigada la Fàbrica” del Grup de Joves la Fàbrica de Can Tusell


premiats i finalistes joves per terrassa 2015 El projecte Brigada la Fàbrica ha estat el guanyador del 19è Premi Joves per Terrassa del Rotary Club de Terrassa premiat amb 3.000€ i que ha comptat amb el patrocini de El Corte Inglés i la col·laboració, per primer any, de l’Ajuntament de Terrassa.

La secretaria del Club Nuri Escudé ha llegit l’acte del Club on expressava que la Junta del Rotary Club de Terrassa, constituïda com a jurat del Premi, ha decidit concedir la totalitat del Premi Joves per Terrassa, en la seva 19ena Edició, dotat amb la quantitat de 3.000 euros, i que compta amb el patrocini de El Corte Inglés i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, al projecte “BRIGADA LA FÀBRICA” del Grup de Joves la Fàbrica de can Tusell.grup la fabrica can tusell joves per terrassa 2015

Els tres representants d’aquesta entitat que han recollit el premí han estat: la Mireia Vicente, la Montse Gómez i en Tomás Ordoñez, i en el seu parlament han explicat que “La idea de la Brigada la Fàbrica va sorgir a partir de una nova línia o metodologia pedagògica, concretamentl’aprenentatge i servei”. La idea és elaborar per als joves un programa d’activitats que siguin educatives per a ells i alhora beneficioses per a la comunitat. Volem posar en disposició de la comunitat un grup de joves, que recolzin i responguin a petites necessitats del dia a dia de persones o entitats, i que durant tot aquest procés, (contacte, valoració, acció) totes les parts surtin beneficiades per l’experiència. Un altre objectiu important és que perduri en el temps aquesta relació de recolzament mutu, entre particulars, entitats i joves”.grup tu tries joves per terrassa 2015 grup torrent bruixes joves per terrassa 2015

L’acte ha volgut distingir els altres dos finalistes lliurant-los uns diplomes acreditatius que han estat per el projecte: Activitats de Respir del Centre de lleure Tu Tries i pel projecte: Truk cap a nous Horitzons de l’ A. E i G: Torrent de les Bruixes.

parlament president joves per terrassa 2015El President del Rotary Club de Terrassa, Jaume Suana ha destacat en el seu parlament que el Rotary Club de Terrassa els dinou anys que l’entitat porta donar recolzament als projectes solidaris dels Grups de Joves de Terrassa tot recalcant que la iniciativa per reconèixer el treball dels joves cap els demés al Rotary Terrassa li ve de lluny i que és la voluntat dels seus socis que puguin fer-ho molts anys més. També ha felicitat als guanyadors d’aquesta edició, així com a la resta de finalistes i participants, i molt especialment als joves que han col·laborat en ells, i els vol animar a que continuïn en la seva tasca vers els qui més ho necessiten i que si ho desitgin s’animin a preparar ja la seva candidatura per l’edició de l’any vinent.

panoramica premi joves per terrassa b 2015L’acta ha estat tancat per el Representant de l’Ajuntament de Terrassa, Joan Antonio Gallardo que ha estat acompanyat per altres representants de partits polítics de la ciutat. En el seu parlament ha destacat la tasca que el Rotary fa vers els Grups de Joves de Terrassa, fent menció que a voltes aquest treball dels joves no queda prou palès ni reconegut i que iniciatives com aquesta ajuden molt a vertebrar una ciutat que vol ser referent en la integració dels joves en els aspectes socials i solidaris del nostre entorn.

El diploma acreditatiu als guanyadors i als finalistes ha estat lliurat pel representant de lentitat patrocinadora, Sr. David Rodríguez, de El Corte Inglés conjuntament amb el president del Rotary Club de Terrassa Sr. Jaume Suana.

taula5 joves per terrassa 2015 taula4 joves per terrassa 2015 taula3 joves per terrassa 2015 taula2 joves per terrassa 2015 taula1 joves per terrassa 2015 grup la fabrica joves per terrassa 2015 panoramica premi joves per terrassa 2015 lliurament premi joves per terrassa 2015


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: