Enviat per: SRC | 13 Abril, 2016

Fotografies de la visita del Rotary Terrassa a la casa Alegre de Sagrera


visita alegre de sagrera rotary terrassa 6Us deixem amb unes fotografies de la visita que el Domènec Ferran, soci i Director del Museu de Terrassa, va fer a un grup de persones del Rotary Club de Terrassa a la casa Alegre de Sagrera.

Destaquem que va ser una visita molt ben treballada, farcida de detalls, dades històriques i anècdotes i que van permetre descobrir una joia que tenim a Terrassa i que malauradament no està potser prou valorada. Com va dir en Ferran la casa Alegre de Sagrera és la nostra Pedrera però amb l’afegitó de que en el cas de Terrassa la història és molt més rica, ja que ve de més lluny.

visita alegre de sagrera rotary terrassa 1 visita alegre de sagrera rotary terrassa 2 visita alegre de sagrera rotary terrassa 3 visita alegre de sagrera rotary terrassa 4 visita alegre de sagrera rotary terrassa 5 visita alegre de sagrera rotary terrassa 7 visita alegre de sagrera rotary terrassa 8 visita alegre de sagrera rotary terrassa pano


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: