Enviat per: SRC | 19 febrer, 2018

Èxit en el concert del 25è aniversari del Rotary Club de Terrassa


Aquest diumenge 18 de febrer a les18:00 hores s’ha realitzat el Concert del 25è aniversari del Rotary Club de Terrassa a l’Auditori de Terrassa amb el títol “venim del nord, venim del Sud” i interpretat per l’OCT48.

Un auditori ple, del qual 150 persones han estat convidades pel Rotary Club de Terrassa, s’han emocionat amb la interpretació del concert “Venim del nord, Venim del sud” magníficament interpretat per l’Orquestra de Cambra Terrassa48 dirigida per en Quim Termens.

Venim del Nord, venim del Sud, de terra endins, de mar enllà…” diu la lletra d’una cançó que ha restat en la ment de moltes persones… i si en fem una lectura molt àmplia veiem que la humanitat realment està a tots els indrets, i amb ella la necessitat humana de l’expressió com a comunicació i exteriorització de sentiments i sensacions.

Ha estat un viatge sonor per l’esperit nòrdic, la tradició musical del Caucas o la dels grans viatgers romanesos passant per sons africans, xinesos o de tradició llatinoamericana amb un repàs d’autors com el noruec Eduard Grieg, el xinès Zhou Long, el nigerià Fella Sowande, el georgià Sulkham Tintsadze, l’hongarès Béla Bartók i el costa-riqueny Vinicio Meza.

Un programa on la música ens mostra quelcom que ens uneix: la necessitat humana de l’expressió, un valor fermament defensat per els principis rotaris d’arreu del món, una organització que com diu el títol d’aquest concert també ve del nord, del sud, de terra endins i de mar enllà ja que és present en tots els racons dels 5 continents.

Com és habitual en tots els actes del Rotary Terrassa s’ha aprofitat el concert per fer una recapta solidaria dedicada a la zona d’Anantapur a l’Índia, on fa poc que vàrem inaugurar una escola conjuntament amb la Fundació Vicenç Ferrer. Tot i que manquen recollir les aportacions de la fila zero ja podem afirmar que s’han recollit més de 1.000 €.

Al finalitzar el concert, que ha comptat amb la presència dels regidors: Xavier Garcia, Regidor de Relacions Institucionals, Observatori Econòmic i Social, Premsa, Imatge i Comunicació i Miquel Samper, s’ha obsequiat a tots els assistents amb un berenar amb galetes i vi bo.

En el discurs del president del Rotary Terrassa, Josep Munné, ha dit que “el títol d’aquest concert és molt adient, doncs també nosaltres som a tot arreu. El Rotary Club és una organització internacional que agrupa mes de 1.200.000 socis arreu del món. El seus membres treballem cada dia per un món mes just, solidari i equitatiu. Independentment de creences polítiques, religioses o culturals el nostre focus objectiu és el benestar de les persones i el seu desenvolupament”.

   


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: