Enviat per: SRC | 8 Març, 2020

Conferència de Bartomeu Amat al Rotary Terrassa


El Rotary de Terrassa acollirà el proper dimarts 10 de març a les 20:45  la xerrada de Bartomeu Amat i Armengol sobre el seu llibre de memòries “Mirant enrere. Diari d’un llarg pelegrinatge”. Subtitulat “Una vida dedicada als més febles, l’itinerari del Tomeu explicat per ell mateix”.

“Mirant enrere” ha arribat a la seva tercera edició i els ingressos de la venda són pel programa Ajut a Estudiants del Tercer Món de la Fundació Torre del Palau.

Podeu veure el vídeo del dia de la presentació del llibre a: https://youtu.be/1f6oRw9rsKk

Bartomeu Amat és el paradigma d’una dedicació colossal als problemes dels més desemparats; d’una entrega il·limitada als demés i que ha estat i és la raó de tota una vida. I encara ho és perquè, des de la seva jubilació i el retorn a Terrassa i Matadepera, Amat ha brindat la seva extensa experiència a les institucions i entitats que han encertat a sol·licitar el seu assessorament. Citarem que forma part del Consell Municipal de Solidaritat de Terrassa; que participa al projecte CITY DONA; i que col·labora amb Creu Roja de Terrassa, la Fundació Torre del Palau, la patronal CECOT i l’escola de negocis de Caixa Terrassa. Fora de la ciutat també assessora les organitzacions no governamentals Agermanament sense Fronteres i Tercera Edat pel Tercer Món; el CIDOB; o l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

“Els problemes del món són de tots. Tots estem al mateix barco”, opina en Bartomeu.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: