Enviat per: SRC | 2 Desembre, 2021

El tradicional concert solidari de Nadal de Sant Pere dedicat aquest any a la Fundació Educativa Terrassa


El dijous 16 de desembre a les 21:00 hores, tindrà lloc el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar a la Fundació Educativa Terrassa de can Palet.

Poster Concert de nadal Rotary 2021Aquest concert està obert a tothom que hi desitgi assistir, amb un preu simbòlic per l’entrada de 10 euros que aniran destinats íntegrament a benefici de la Fundació Educativa Terrassa de can Palet per la seva tasca d’atenció als més necessitats i d’educació en el lleure.

El concert està pensat perquè pugui assistir tota la ciutadania de Terrassa i ciutats veïnes que ho desitgi i des de fa anys s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la nostra ciutat. El Rotary com cada any convida al concert a totes les entitats , institucions i mitjans de comunicació de la ciutat i els demana que en facin ressò i ens acompanyin en aquest acte de solidaritat.

El concert organitzat pel Rotary Club de Terrassa compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí i les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa església de Sant Pere, a partir de les 20:30 hores.

Cal indicar que el prestigiós organista Jordi Figueras dedica aquest any el concert a una selecció de transcripcions musicals per a Orgue de prestigiosos músics.

-Jaques Boyvin -Suitte du Second Ton (Second Livre d’Orgue)                            

Johann Sebastian Bach -Concert en la menor (BWV 593)

-Carles Baguer -Simfonia I

-Hilarión Eslava -Ofertorio n. 5 (sobre el Pange lingua)

-Josep García Gago Preludi

 I finalitzarem amb una tradicional cantada de Nadales entre els assistentes.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: