Enviat per: SRC | 19 Desembre, 2021

Sopar solidari de Nadal del Rotary de Terrassa


El sopar solidari de Nadal d’aquest any s’ha celebrat guardant totes les mesures per la Covid en una sala especial de l’Hotel don Cándido. El past president, Sr. Joan Castelló ha llegit el discurs de Nadal de la presidenta Sra. Mireia Serra absent per no trobar-se bé.

El podeu llegir en PDF:

El macer Sr. Baltasar Pineda agraeix l’aportació de joguines que fan els socis per la Creu Roja i també comenta que el donatiu del sopar d’avui i el recapte del concert solidari aniran destinats enguany a la Fundació Educativa Terrassa, de la que en fa una petita explicació:

“La Fundació Educativa Terrassa és el resultat natural del treball conjunt que es va iniciar fa anys entre dues de les entitats de lleure amb més antiguitat de la ciutat: el Grup Colònies Ca n’Anglada i l’Associació Educativa Can Palet.

La Fundació neix amb la missió de millorar la qualitat de vida dels infants, joves i famílies, especialment a persones en situació de vulnerabilitat, promovent la igualtat d’oportunitats, mitjançant una acció preventiva i comunitària on l’educació i l’acció social siguin la base.

Diàriament passen pels projectes de Centre diari més de 300 infants i joves i les seves famílies. Amb les activitats de vacances, els Punts d’Orientació Social i altres accions executades al llarg de l’any, més de 600 persones estan vinculades a algun dels projectes de la Fundació”.

A continuació pren la paraula el Sr. Àngel Morillas que comenta que l’any 2022 serà el 30è aniversari del Club Rotary de Terrassa i el 20è aniversari del curs d’Art que enguany es dedicarà a les Illes de la Mediterrània. El curs es desenvoluparà al Club del Mar, els dimecres de 7 a 9 de la tarda del mes de febrer i una setmana de març; està adreçat als membres del Club Rotary de Terrassa i també a les seves parelles i amics. El cost serà de 25€

El programa de les 5 sessions impartides pel Sr. Àngel Morillas, serà el següent: 2 de febrer: Xipre, 9 de febrer: Creta, 16 de febrer: Malta, 23 de febrer: Sicília i 2 de març: Còrsega i Sardenya

Seguidament pren la paraula el Sr. Baltasar Pineda per explicar l’excursió 4×4 del curs 2022. Les dates previstes són des del dijous 24 a diumenge 27 de març i l’itinerari serà per la zona de les terres de l’Ebre.

A l’hora de les postres, el past president Sr. Joan Castelló fa el brindis desitjant bones festes a tots els assistents mentre  el tresorer, Sr. Pep Munné fa el recompte de la recapta solidaria amb la que s’han recollit 1370.€.

Per cloure el sopar el Sr. Jordi Figueras dirigeix el cant de dues Nadales: El Noi de la Mare i Fum, fum, fum.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: