Enviat per: SRC | 8 Desembre, 2022

El tradicional concert solidari de Nadal de Sant Pere dedicat aquest any a l’AVAN


El dijous 15 de desembPoster Concert de nadal Rotary 2022 (1080 × 1080 px)re a les 21:00 hores, tindrà lloc el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar a l’AVAN.

Aquest concert està obert a tothom que hi desitgi assistir, amb un preu simbòlic per l’entrada de 10 euros que aniran destinats íntegrament a benefici de l’AVAN per la seva tasca de neurorehabilitació a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies.

El concert està pensat perquè pugui assistir tota la ciutadania de Terrassa i ciutats veïnes que ho desitgi i des de fa anys s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la nostra ciutat. El Rotary com cada any convida al concert a totes les entitats , institucions i mitjans de comunicació de la ciutat i els demana que en facin ressò i ens acompanyin en aquest acte de solidaritat.

El concert organitzat pel Rotary Club de Terrassa compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí i les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa església de Sant Pere, a partir de les 20:30 hores.

Cal indicar que el prestigiós organista Jordi Figueras dedica aquest any el concert a una selecció de Sardanes per a Orgue de diferents compositors.

Programa:

JORDI FIGUERAS CARRERAS (orgue)

L’ORGUE i LES SARDANES, amb Sardanes de:

  • Jaume Ventura Tort
  • Antoni Carceller Tosca
  • Josep Freixas Vivó
  • Joan Lluís Moraleda Perxachs
  • Jordi Figueras Carreras

I finalitzarem amb una tradicional cantada de Nadales entre els assistentes.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: